Charter avion din Craiova

Craiova se rasfata cu mai multe plecari charter anul acesta (2023)

Vara care urmeaza continua sa ne bucure cu multe plecări charter din Craiova. Se anunță mai multe zboruri pentru turiști.

Noutățile sezonului: Costa Brava, o premiera binevenita pentru turismul craiovean, si probabil mult asteptata, speram :).

Tunisia și insulele grecești Rodos, Creta sunt in continuare accesibile cu zboruri directe din Craiova. Si puteți alege in continuare destinațiile consacrate precum Turcia (Antalya), și Egipt (Hurghada), de asemenea cu plecare din Craiova.

 

Pentru un sejur în Egipt:

·  Hurghada în perioada 24 iunie – 16 septembrie, cu plecare în zilele de sambata;

Dacă preferați Turcia, există zboruri către Antalya în perioada 2 iunie – 22 septembrie, cu plecare de patru ori pe săptămână: marti, miercuri, joi și vineri. 

Puteți alege un sejur insular de vis din Grecia, in:

·  Creta (Heraklion) în perioada 5 iunie – 18 septembrie, cu plecare în zilele de luni; 

·  Rodos în perioada 13 iunie – 12 septembrie, cu plecare în zilele de marți; 

Tunisia este disponibila in:

·  perioada 7 iunie – 27 septembrie, cu plecare în zilele de miercuri ; 

Nu în utimul rând, Costa Brava este pe lista noilor destinații cu plecare din Craiova în zilele de vineri, în perioada 2 iunie – 20 septembrie . 

Cele mai căutate destinații de vacanță sunt acum mai aproape de noi, si avem de unde alege! Destinații preferate pentru peisaje extraordinare, pentru plajele cu nisip fin, pentru condiții de cazare de înaltă calitate, toate sunt acum accesibile cu zbor direct din Craiova. Pentru a face sejurul și mai atractiv, puteți încerca sporturi nautice palpitante, vă puteți relaxa alegând condiții de cazare all inclusive, vă puteți lărgi orizontul vizitând obiective turistice deosebite, cu importanță istorică și culturală.  

Destinațiile și pachetele de vacanță sunt potrivite pentru toate gusturile și pentru situații diferite: o vacanță plină de distracție împreună cu grupul de prieteni, un sejur romantic alături de persoana iubită, un concediu liniștit cu toată familia, sau o excursie solitară pentru a explora obiective turistice și plaje de vis.

 

Vă invităm cu drag să vă bucurați de cele mai apreciate destinații de vacanță, acum doar la un zbor distanță de Craiova!

width: 100%, height:1px

Nu vrei sa zbori dar vrei sa pleci cu masina proprie ? Ai mai jos mai multe variante de cazare

Turiștii care doresc să plece cu mașina proprie către destinația de vacanță pot alege cazarea preferată în România, Bulgaria, Grecia, Turcia. Sejurul cu mașina proprie oferă o gamă mai amplă de concepte. În România puteți alege litoralul, stațiunile montane, rezervațiile naturale (Delta sau cele din zonele de munte), puteți vizita monumente din patrimoniul UNESCO, puteți alege un sejur în stațiunile balneoclimaterice. Bulgaria este și ea foarte ofertantă, cu destinații variate, montane și litorale, cu obiective turistice istorice și culturale, unele chiar foarte importante pentru români (Castelul de la Balcic). Grecia este celebră pentru litoral și pentru istorie, iar un sejur cu mașina vă oferă oportunitatea să îmbinați plajele superbe cu monumentele impres…

width: 100%, height:1px

Pachete charter spre alte destinatii (cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, etc ...)

Vă oferim pachete către diverse destinații, cu zboruri din București sau din alte orașe ale țării. Puteți alege destinații europene precum Bulgaria, Grecia, sau alte țări mediteraneene cu diverse obiective speciale turistice și gastronomice: Italia, Spania, Portugalia. Vă puteți bucura de oferte în țări extra-europene: Turcia, Egipt, Tunisia, sau chiar îndepărtatele Emirate Arabe Unite. La noi găsiți orice variantă pentru vacanța ideală pe care v-o doriți.