Charter avion din Craiova

Craiova se rasfata cu mai multe plecari charter anul asta (2021)

Vara revine în forță cu plecări charter din Craiova! Există zboruri către Turcia (Antalya), către Grecia (insula Creta), către Egipt, sau chiar catre Dubai, incepand din octombrie 2021. Cele mai căutate destinații de vacanță sunt acum mai aproape de noi. Destinații preferate pentru peisaje extraordinare, pentru plajele cu nisip fin, pentru condiții de cazare de înaltă calitate, toate sunt acum accesibile cu zbor direct din Craiova. Pentru a face sejurul și mai atractiv, puteți încerca sporturi nautice, puteți alege condiții de cazare all inclusive, puteți vizita obiective turistice deosebite, cu importanță istorică. Vă invităm cu drag să vă bucurați de cele mai îndrăgite destinații de vacanță, acum doar la un zbor distanță de Craiova!

width: 100%, height:1px

Nu vrei sa zbori dar vrei sa pleci cu masina proprie ? Ai mai jos mai multe variante de cazare

Turiștii care doresc să plece cu mașina proprie către destinația de vacanță pot alege cazarea preferată în România, Bulgaria, Grecia, Turcia. Sejurul cu mașina proprie oferă o gamă mai amplă de concepte. În România puteți alege litoralul, stațiunile montane, rezervațiile naturale (Delta sau cele din zonele de munte), puteți vizita monumente din patrimoniul UNESCO, puteți alege un sejur în stațiunile balneoclimaterice. Bulgaria este și ea foarte ofertantă, cu destinații variate, montane și litorale, cu obiective turistice istorice și culturale, unele chiar foarte importante pentru români (Castelul de la Balcic). Grecia este celebră pentru litoral și pentru istorie, iar un sejur cu mașina vă oferă oportunitatea să îmbinați plajele superbe cu monumentele impres…

width: 100%, height:1px

Pachete charter spre alte destinatii (cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, etc ...)

Vă oferim pachete către diverse destinații, cu zboruri din București sau din alte orașe ale țării. Puteți alege destinații europene precum Bulgaria, Grecia, sau alte țări mediteraneene cu diverse obiective speciale turistice și gastronomice: Italia, Spania, Portugalia. Vă puteți bucura de oferte în țări extra-europene: Turcia, Egipt, Tunisia, sau chiar îndepărtatele Emirate Arabe Unite. La noi găsiți orice variantă pentru vacanța ideală pe care v-o doriți.