Complexul Turistic Anina este situat in centrul orasului Techirghiol, vis-a-vis de Manastirea Sf. Maria, la 2 minute de mers pe jos de lac.

Facilitati hotel : restaurant à la carte, cu bar, Parcarea este gratuită, iar în toate camerele şi în zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi, recepţie deschisă nonstop, seif la recepţie şi depozit de bagaje, precum şi servicii de transfer, la cerere şi contra cost. Tratamentul se asigura la baza de tratament a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol.


Facilitati camere : camere cu aer condiţionat , balcon, TV prin cablu şi frigider,baie privată cu cadă

`
Servicii incluse: - cazare; - parcare (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare;
- parcare (in limita locurilor disponibile);
- Wi-Fi.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Anina - Oferta Standard, Techirghiol, Romania

Verifica tarife si disponibilitate