Amplasat in imbratisarea soarelui auriu al Marii Egee, in verdeata luxurianta a Muntelui Ipsarion si in albastrul nemarginit al marii, Hotelul Maranton Beach este un paradis magnific pentru familii pe insula Thassos. Acest hotel exceptional ofera unitati de cazare elegante combinate cu unele dintre cele mai uluitoare privelisti imaginabile.
Hotelul Maranton Beach este destinatia ideala pentru o vacanta insorita pe plaja. Hotelul ofera camere si apartamente spatioase, asigurand spatiu amplu pentru familii. De asemenea, se mandreste cu o piscina in aer liber pentru copii, un loc de joaca, o camera de joaca si un mini-market aprovizionat cu toate cele necesare pentru copii, garantand un sejur confortabil si convenabil pentru familii.
Combinand armonios frumusetea naturala a regiunii cu decorul elegant, influentele traditionale si o aura de liniste, Hotelul Maranton Beach creeaza un mediu senin care patrunde in intreaga proprietate. Sunt oferite servicii si facilitati impecabile pentru a se asigura ca oaspetii se pot bucura de un sejur cu adevarat relaxant si intineritor, imbratisand magia orasului Thassos.

vezi mai multe

Autocar Charter Thassos Tur 2024 Bucuresti - Thassos; Autocar Charter Thassos Retur 2024 Thassos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Cluj Napoca catre Maranton Beach Hotel, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate