For more details click here
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Marcan Beach se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de Ölüdeniz (Blue Lagoon). Piscina în aer liber și cada cu hidromasaj oferă vedere la munții din jur. Camerele spațioase oferă aer condiționat, balcon cu vedere la piscină, TV prin satelit, minibar și baie privată. Micul dejun este oferit zilnic în restaurantul cu terasă acoperită. De asemenea, acesta oferă preparate à la carte pentru prânz și cină, iar barul de la piscină servește o gamă largă de băuturi și gustări.

Localizare

Hotelul Marcan Beach se află la 10 minute de mers cu mașina de centrul stațiunii Ölüdeniz și la 30 de minute de mers cu mașina de Fethiye. Este disponibil un serviciu de transfer la/de la Aeroportul Dalaman, aflat la 70 km.


Facilitati Hotel

Micul dejun este oferit zilnic în restaurantul cu terasă acoperită. De asemenea, acesta oferă preparate à la carte pentru prânz și cină, iar barul de la piscină servește o gamă largă de băuturi și gustări.

Piscina în aer liber și cada cu hidromasaj oferă vedere la munții din jur. În grădina mare se află o terasă de vară și o zonă de joacă pentru copii. Recepția este deschisă nonstop și există Wi-Fi gratuit în zonele publice.


Facilitati Camere

Camerele spațioase oferă aer condiționat, balcon cu vedere la piscină, TV prin satelit, minibar și baie privată.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Didim24 Bucuresti - DIDIM; Autocar Didim-Bucuresti24 DIDIM - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre MARCAN BEACH HOTEL, Bodrum, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate