~
Oferta include: - cazare, servicii SPA - Centrul de Agrement Popasul Domnesc, Voronet (la 250 m distanta), demipensiune, traditii, obiceiuri bucovinene de Craciun - inclusiv ritualul de taiere al porcului, Cina Campeneasca, Cina traditionala de Craciun - in Sala de Evenimente Popasul Domnesc. Informatii suplimentare: - plata integrala pana la 15.10.2021. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare, servicii SPA - Centrul de Agrement Popasul Domnesc, Voronet (la 250 m distanta), demipensiune, traditii, obiceiuri bucovinene de Craciun - inclusiv ritualul de taiere al porcului, Cina Campeneasca, Cina traditionala de Craciun - in Sala de Evenimente Popasul Domnesc.

Informatii suplimentare:
- plata integrala pana la 15.10.2021.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Blumenhof Bucovina - Oferta Craciun, Voronet, Romania