Skipass inclus!
Kandersteg - Experiență naturală și relaxare în Valea Kander!

Localitatea Kandersteg este situată în Valea Kander, la o altitudine puțin sub 1.200 m și este înconjurată de un decor montan fascinant. Satul idilic de munte din Oberlandul Bernese oferă varietate sportivă într-un cadru natural fantastic și este prietenos cu familiile. Satul a reușit să își păstreze caracterul original, dezvoltându-se în același timp ca destinație turistică și încântându-și oaspeții cu un concept clar atât vara, cât și iarna. Din Kandersteg se poate ajunge la cele două domenii schiabile ușor de gestionat, Oeschinensee și Sunnbüel. La domeniile schiabile mici, dar excelente, se poate ajunge direct din sat cu instalația pe cablu. Pe lângă schiatul alpin, Kandersteg este cunoscut în special ca fiind o excelentă zonă de turism și un El Dorado al escaladei pe gheață. Cascadele de gheață din Kandersteg oferă condiții foarte bune atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, iar cursurile de înfruptare pot fi, de asemenea, rezervate. Locul este captivant în mod deosebit datorită originalității sale și a fundalului impresionant al munților din jur. Lasă-te vrăjit de frumusețea naturală a Văii Kander!

În Kandersteg există mai multe locuri unde puteți merge pentru un après-ski confortabil: Fie vă opriți la restaurantele rustice de munte, fie savurați un aperitiv în sat la "Taverne" sau pe terasa de la "Rendez-Vous". Cu toate acestea, nu veți găsi baruri tipice après-ski în acest sat liniștit. Aici predomină o atmosferă moderată și relaxantă. Dar vă veți bucura cu siguranță de un aperitiv elvețian înainte de a vă bucura de cină într-unul dintre numeroasele restaurante excelente.

În Kandersteg, în Valea Kander, există două domenii schiabile între care puteți oscila: Oeschinensee și Sunnbüel. Ambele domenii schiabile sunt ușor de gestionat și au pârtii panoramice și oferte atractive pentru copii. În Oeschinensee, telecabina panoramică vă duce direct din Kandersteg până la domeniul schiabil aflat la o înălâime de aproape 1.700 m. Zona pentru copii "Oeschiland" îi așteaptă pe micii schiori, de aici puteți coborî cu viteză amețitoare pe pârtia de săniuș până la vale. Vă puteți răsfăța și la Berghotel și tot aici vă puteți bucura și de o priveliște magnifică.. În domeniul schiabil Sunnbüel, care este un pic mai mic, schiorii de tură se întâlnesc cu schiorii alpini, deoarece domeniul schiabil care ajunge până la puțin sub 2.000 m este cunoscut ca fiind un Eldorado pentru drumeții de iarnă și pentru schiorii de tură. Domeniul schiabil oferă, de asemenea, condiții perfecte pentru familii, cu pârtii ușoare până la intermediare și restaurante montane prietenoase pentru familii. Puteți descoperi peisajul de iarnă încântător de pe Sunnbüel pe cele două trasee semnalizate pentru rachete de zăpadă. Clăparii pot fi închiriați de la stația montană. În plus, traseul de drumeție de iarnă Gemmi oferă posibilitatea de a face o drumeție în zona alpină înaltă prin zăpada pufoasă și de a vă bucura după aceea la restaurantul montan. Traseul de drumeție de iarnă începe de la stația montană a telecabinei Sunnbüel și durează aproximativ 3 ore să ajungeți la Pasul Gemmi, aflat la 2.322 m deasupra nivelului mării. Priveliștile magnifice și aerul cristalin sunt incluse!

În Kandersteg vă așteaptă unul dintre cele mai mari domenii de schi fond din Elveția. Aproximativ 55 km de pârtii de patinaj perfect îngrijite, precum și trasee clasice, trec pe lângă copacii acoperiți de zăpadă, prin peisajul montan fascinant sau alpin înalt și ajung până la pârtia de mare altitudine de pe Sunnbüel. Tehnologia modernă de întreținere a pârtiilor asigură calitatea extrem de bună a traseelor din Kandersteg. Vă puteți distra chiar și pe traseul nocturn de 6 km iluminat până la ora 21:00.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Blümlisalp, Kandersteg, Elvetia